Događanja

Noć knjige

Virtualna izložba starih čestitki

Kako bi se upoznali s očuvanim zapisima prošlosti, te oživjeli tradiciju slanja božićnih čestitki, pogledajte ovu prigodnu izložbu na mrežnoj stranici

http://tradicijadobrihzelja.nsk.hr

Bez obzira na to kako je uputili, božićna čestitka je prilika da u srcu ostanemo povezani sa svojim najmilijima.

 

Zbog ograničenog broja korisnika koji istovremeno smiju boraviti u prostoru školske knjižnice, sva događanja se prolongiraju za neka mirnija vremena. Knjižnica nastavlja sa svojim radom po tekućim Smjernicama za rad školskih knjižnica u uvjetima bolesti COVID-19.

 

Mjesec hrvatske knjige

Mjesec hrvatske knjige je manifestacija koja se tradicionalno odvija svake godine na razini cijele države, a cilj je promocija hrvatske knjige, ali i čitanja općenito. Ovo je manifestacija u kojoj sudjeluju čitatelji, književnici, nakladnici, kulturni djelatnici, odnosno svi oni koji žele biti dijelom jednog bitnog kulturnog događaja.

Školska knjižnica Srednje škole Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod za svoje korisnike priprema prigodan program koji je u skladu sa ovogodišnjom temom Mjeseca hrvatske knjige - manifestacije posvećene planetu Zemlji.

Izložba: Zelena knjižnica: 15.10.2020. – 22.10.2020. 

Radionica: Razlistaj se!: 15.10.2020. – 22.10.2020.

Predavanje: Biološka raznolikost: 22.10.2020., predavač: Vehid Ibraković, prof.

Napomena: Organizacija rada s učenicima odvijati će se u skladu s osnovnim načelima epidemiološke struke, te u skladu s organizacijom rada škole u vrijeme epidemije COVID-19.

Knjižničarke:
Zita Opačak i Zdenka Krznarić